Virtual Events

Een event zoals een beurs of congres is bij uitstek geschikt om virtueel en online bij te wonen. Juist in deze tijd waarin live events niet mogelijk zijn is de techniek beschikbaar om op laagdrempelige en betaalbare wijze vrijwel dezelfde beleving te creëren die je ook bij een fysiek event ervaart. All Video Solutions heeft alle mogelijkheden in huis om virtual events te produceren, te hosten en te promoten.

Het grote voordeel van een virtual event is dat het altijd en overal door iedereen online is te bezoeken. Toegang voor een specifieke en beperkte doelgroep is uiteraard ook mogelijk als hiervoor wordt gekozen. De interactieve en networking mogelijkheden van een virtual event zijn eindeloos evenals de zeer gedetailleerde statistieken en data die een online event oplevert. Het produceren van een virtual event is zeer effectief omdat de kosten relatief laag zijn en de resultaten optimaal inzichtelijk. Er is geen andere manier om uw doelgroepen meer efficiënt te bereiken dan met een virtual event.

Hieronder ziet u een korte preview van wat er mogelijk is. Bent u toe aan de nieuwe manier van zaken doen neem dan nu contact met ons op voor een kosteloos, online advies gesprek.