VIDEOPRODUCTIE

De basis van een effectieve bedrijfs- of promotievideo is een plan met een duidelijk doel. Wat wil je bereiken? Voor welke doelgroep is de video bedoelt? En wil je direct producten of diensten verkopen of wil je eerst inspireren en informeren?

Dit zijn maar een paar vragen die je jezelf vooraf dient te stellen. En anders stellen wij ze wel 😉

Zodra het duidelijk is wat je met de video wilt bereiken en dit goed op papier staat (de briefing) maken wij de vertaling naar een uitgeschreven script met daaraan gekoppeld een prijs.

En zodra het script en de prijs akkoord zijn kunnen de opnames worden ingepand. Je kunt hier uiteraard zelf bij aanwezig zijn maar dit is niet noodzakelijk. In ieder geval zorgen wij van A tot Z voor een planning en een succesvol verloop van de opnames. Een paar zaken zijn hierbij van belang zoals de beschikbaarheid van onze en eventueel jullie mensen, het weer, tijden en locaties.

En als alle seinen op groen staan en iedereen is er klaar voor dan gaan we van start:

Nadat de opnames zijn afgerond en wij uiteraard prachtige, ruwe beelden hebben gemaakt kan het grote uitzoeken beginnen. Wij bekijken alle beelden, maken hieruit een keuze en selecteren de mooiste en beste shots voor de montage. Daarnaast maken wij in overleg een keuze voor een passende en pakkende soundtrack en, als dit is afgesproken, een voice-over.

Vervolgens monteren wij een eerste, ruwe versie en zodra deze klaar is sturen wij een reviewlink naar je toe zodat je zelf in de video zelf precies kan aangeven welke verbeterpunten er gewenst zijn. Deze aanpassingen worden verwerkt en een link naar de nieuwe versie wordt opnieuw gemaild zodat je de voorlopige eindversie kunt bewonderen. En mochten er dan nog een paar kleine puntjes zijn dan kunnen ook deze worden doorgevoerd totdat er een geweldig eindresultaat is de videomarketing kan beginnen.

Neem contact op