VIDEOMARKETING

Een video kan nog zo mooi, duur of indrukwekkend zijn; als niemand hem ziet is dit jammer van de moeite en investeringen.

Zoals wij hebben gezien bij videoproductie wordt direct tijdens ons eerste contact goed afgestemd wat de doelstellingen zijn. En daarmee is het ook duidelijk voor welke doelgroep de video (of video’s) zijn bedoeld.

Nadat de video klaar is volgt de publicatie en de promotie.

U wilt de video (of video’s) waarschijnlijk tonen op uw eigen website en social mediakanalen en op uw eigen YouTube- en/of Vimeo-kanaal. In alle gevallen is het belangrijk dat er een goede, passende en pakkende beschrijving bij komt te staan, de juiste trefwoorden en tags zodat de video goed wordt gevonden en geïndexeerd. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat ervoor nodig is om een video te laten stralen richting uw doelgroepen en hierbij helpen wij u dan ook van harte.

Behalve op uw eigen kanalen posten wij de video (als dit tenminste vooraf is afgesproken) ook door op de kanalen van All Video Solutions waarmee wij al een substantieel bereik hebben en waarvan jullie mee kunnen profiteren.

Goede, gerichte videomarketing is dus een essentieel onderdeel van het succes van een video. Wij helpen hier graag bij en kunnen ook jullie eigen mensen opleiden via onze videotrainingen.

Neem contact op