Basis Video Content Management

De hoeveelheid video content die wordt geproduceerd en moet worden opgeslagen groeit gigantisch snel. En misschien herken jij dit ook: net als je een bepaalde clip zoekt kan je die niet snel en makkelijk vinden en moet je die ergens op een server terug zien te vinden of er bij collega’s naar vragen die er dan net niet zijn.

Evenredig met de groei van video neemt ook de hoeveelheid tijd toe die mensen kwijt zijn met het zoeken, vinden en managen van die enorm berg met videobestanden. Het juist en effectief managen van, met name, video content, is een vak apart.

En ik kan erover meepraten. Als meer dan 10 jaar produceer ik honderden video’s per jaar waardoor mijn archief ook schrikbarend snel in grootte toeneemt. En omdat ook de opnamekwaliteit steeds beter wordt, denk aan 4K en zelfs 6 en 8K worden de bestanden ook steeds groter en moeilijker te verwerken.

Om jou als content manager of maker hiermee te helpen heb ik het whitepaper ‘Video Content Management’ geschreven. Hierin staan een aantal praktische tips en je zult ervan versteld staan hoeveel tijd je kunt besparen met een goed uitgewerkte video content management strategie.

Download nu!

Vraag mijn gratis whitepaper aan en ontvang op regelmatige basis tips en inspiratie op het gebied van video content management.